Helpdesk
dienst
zoekterm

Blijven instellingen of berichten bewaard als ik een dienst verwijder?
Nee, bij het verwijderen van een dienst worden alle instellingen en berichten van die dienst verwijdert.
Als je de dienst dus later weer wilt gebruiken zul je de instellingen opnieuw aan moeten passen.

¤ Contactformulier
¤ Terug

inloggen
Home WSM Nieuws Diensten Registreren Inloggen Helpdesk Links Adverteren
Gevalideerde CSS Powered by PHP Powered by MySQL WSM webdiensten - © 2003 - 2018
helpdesk voorwaarden privacy copyright
Get Firefox! MissionWeb development