Nieuws
Hier vind je alle nieuwtjes met betrekking tot WSM: mededelingen, bugs, bugfixes en toekomstige diensten.

22 - 08 | Downtime en dataverlies
06 - 06 | Nieuw! Betaal met Wallie Card
07 - 02 | Wijzigingen creditsysteem
22 - 12 | Fijne feestdagen
15 - 09 | Serverproblemen
10 - 08 | Geen telefonisch betaalverkeer
05 - 07 | Vakantie
06 - 06 | WK smilies
17 - 05 | DDOS aanval op WSM server
05 - 05 | Credits kopen via iDeal
01 - 03 | Carnavalskater: 3 halen, 2 betalen
01 - 03 | Account blokkades
24 - 02 | Nieuwe dienst: cPoll
03 - 01 | Technisch onderhoud
05 - 12 | Getijdensmilies 2005 / 2006
21 - 11 | Sintsmilies actief
15 - 08 | Terug van vakantie...
26 - 07 | Mailformulierbug
15 - 07 | Bugfix Gastenboek & mededelingen
12 - 07 | Vakantie
04 - 06 | Smiliebugfix & nieuwe smilies!
01 - 05 | WSM vernieuwd!

22 - 08 | Downtime en dataverlies
Op dinsdag 21 augustus j.l. rond 23.00 uur hebben wij van onze webhost te horen gekregen dat zij per ongeluk de gehele website van WSM webtools hebben verwijdert. Aangezien de back-ups ook automatisch verwijdert waren, hebben wij zelf niet meer dan een 1 maand oude back-up kunnen terug zetten.

Door deze ongelukkige actie zijn alle accounts, geregistreerd na 22 juli, verloren gegaan. Ook (wijzigingen aan) berichten, mailformulieren, polls, instellingen en uitbreidingen (WSM credits) die plaats gevonden hebben na 22 juli zijn verloren. Gebruikers die na 22 juli WSM credits opgewaardeerd hebben krijgen alle WSM Credits opnieuw gestort en kunnen deze opnieuw gebruiken voor uitbreidingen.

Wij vragen je begrip voor deze situatie, waar niemand om gevraagd heeft. Mochten er vragen, klachten, opmerkingen of suggesties zijn na aanleiding van dit bericht dan horen wij dit graag. Het contactformulier vind je hier.

06 - 06 | Nieuw! Betaal met de Wallie Card
Onlangs heeft WSM webtools al de nodige verbeteringen aan het WSM Creditssysteem doorgevoerd. Vandaag hebben we weer een nieuwtje aan dit systeem toegevoegd: de Wallie Card. Voor degene die de Wallie Card nog niet kennen: het is een online prepaid betaalkaart die je kunt kopen bij o.a. de Hema en de Free Record Shop. Betalen met de Wallie Card is veilig en anoniem.

Met de Wallie Card kun je twee verschillende pakketten kopen: 10 credits voor € 1,30 of 42 credits voor € 5,00. Betalen met de Wallie Card is mogelijk voor Nederlanders en Belgen. Vooral Belgen kunnen hun voordeel ermee doen: zij kunnen 20 eurocent besparen door te betalen met de Wallie Card in plaats van met de telefoon. Dit heeft alles te maken met de lagere transactiekosten, waarvan wij jullie uiteraard laten profiteren.

Door alle wijzigen hebben we onze FAQ op het gebied vernieuwd en uitgebreid.
Vernieuwde FAQ
Alles over Wallie in de FAQ

Meer capaciteit
WSM heeft ook de capaciteit van haar diensten vergroot zodat meer mensen gebruik kunnen gaan maken van WSM webtools. We zaten bijna aan ons limiet, maar onze capaciteit is nu verhonderdvoudigd. De deuren staan dus weer open.

Ontwikkelnieuws
Eerder lieten we al bezig te zijn met een nieuwe tool. Dit wordt onze grootste webtool ooit en dat is te merken ook. We zijn al meer dan een half jaar onze vrije uurtjes in deze nieuwe tool aan het steken en het gaat nog zeker twee maanden duren voordat we klaar zijn met de eerste beta.

07 - 02 | Wijzigingen creditssysteem
Vanaf vandaag is het weer mogelijk om WSM credits te betalen met de telefoon n iDEAL. De nieuwe IVR en iDEAL systemen zijn vandaag succesvol geintegreerd tijdens onderhoudswerkzaamheden die een uurtje duurden (van ongeveer 14.00 uur tot 15.00 uur).

Daarnaast zijn ook de uitbreidingspakketten en tarieven gewijzgd. Voor mensen die extra capaciteit willen is het niet langer nodig de reclame los af te kopen. Dit is een stuk gemakkelijker en een stuk voordeliger! Overigens krijg je ook meer capaciteit voor hetzelfde geld in vergelijking met het oude systeem.
De prijs van credits is voor het eerst in 3 jaar licht gestegen. Wie met de telefoon betaalt krijgt 10 credits voor € 1,30* en wie met iDEAL betaalt krijgt 42 credits voor € 5,00.

Door de wijzigingen zijn een aantal uitbreidingspakketten komen te vervallen. Gebruikers die gebruik maakten van een van deze pakketten zijn per mail persoonlijk op de hoogte gebracht. Zij hebben een groter nieuw pakket gekregen voor de rest van de looptijd of credits ontvangen.

Het nieuwe systeem is niet alleen uitgebreider, maar ook nog eens een stuk sneller. Zo zijn er zo'n 300 regels code verdwenen en wordt de database 11,25% minder belast.
Mocht iemand ondanks onze uitvoerige tests en planning problemen ondervinden, laat dit ons dan zo spoedig mogelijk weten via het contactformulier.

* = Nederlands tarief. In andere landen is het ook mogelijk te betalen per IVR, maar kan het tarief en/of het aantal credits afwijken.

22 - 12 | Fijne feestdagen
Aan de kerstmansmilies te zien zit het jaar 2006 er al weer bijna op. Bijna omdat we nog een paar gezellige feestdagen tegemoet gaan. Bij deze wil WSM je dan ook fijne feestdagen en een creatief, gelukkig en gezond 2007 toewensen. In dit bericht zullen we even terugblikken over 2006 en ook al een tipje van de sluier oplichten voor 2007. Want ook volgend jaar staat WSM voor je klaar!

Tweeduizendzes was voor WSM het tweede jaar in de vernieuwde huisstijl en van een nieuwe dienst: de cPoll. Daarnaast is er technisch veel vervelends gebeurt, maar hebben we ook het een en ander verbeterd. Zo werd ook iDEAL als betaalmogelijkheid opgenomen, wat goed is ontvangen.

Maar echt iets vernieuwds is er voor de schermen niet gebeurt. Achter de schermen wel. WSM heeft voorbereidingen getroffen om over te stappen op een nieuw telefonisch betaalsysteem dat we binnenkort in gebruik zullen nemen. Ook is de test met iDEAL zo succesvol dat we deze netjes in gaan bouwen. En, gezien het nieuws van afgelopen week, hopen we binnenkort ook klanten van de SNS Bank te mogen verwelkomen.
Natuurlijk willen jullie ook nieuwe diensten. WSM heeft lang nagedacht welke originele dienst wij wilden aanbieden. Hiermee zijn we inmiddels al enkele maanden aan het werk, al is het nog lang niet af. Toch zul je je binnenkort al op kunnen geven om mee te doen aan de beta test. Dus houdt onze website in de gaten!
Wat kun je nog meer verwachten? We willen al een tijdje de spelregels van WSM op de schop nemen. Deze gaan soepeler worden en op andere vlakken weer wat strenger. Ook gaan we goed naar jullie sites en wensen kijken en er alles aan doen om de webtools gratis te houden, ook voor 2008!

15 - 09 | Serverproblemen
Al enkele dagen kampt onze server met technische problemen, waardoor de website van WSM tools en de webdiensten traag laden en de helpdesk slecht bereikbaar is. Aangezien verwacht werd dat WSM de veroorzaker was van de hoge load, is er hard gewerkt om dit te controleren. Gelukkig is inmiddels gebleken dat onze scripts stabiel zijn en dus niet de veroorzaker is van de problemen.

Het probleem dat de hoge load veroorzaakt is echter nog niet gevonden. Er zijn geen virussen, spyware of andere kwaadaardige software gevonden. WSM zou daarom verhuist gaan worden naar een kleine server, maar doordat de server weer stabiliseerde is dit niet doorgegaan. De problemen houden echter aan en vanavond wordt wederom een poging gedaan het probleem te vinden en op te lossen. Wellicht dat WSM alsnog gaat verhuizen naar een andere server.

Helaas heeft de storing al problemen veroorzaakt voor Freewebs gebruikers. Deze server heeft de WSM Bezoekers Online tool tijdelijk geblokkeert zodat je pagina's snel blijven laden. Wanneer de blokkade wordt opgegeven is ons niet bekend.
Mocht onze tool het laden van je webpagina vertragen, dan raden wij het aan om tijdelijk de tools te openen in een iframe.

Uiteraard bieden wij onze excusses voor de mogelijke problemen en de trage berichtgeving. Door de steeds wegvallende verbinding zagen wij geen mogelijkheid jullie eerder te informeren. Mocht je nog vragen hebben of mocht deze storing problemen met je account hebben veroorzaakt, neem dan direct contact op via dit contactformulier.

UPDATE Op dit moment staat WSM tools verdeelt over twee servers. Dat hoeft geen probleem te zijn, al kan het zo zijn dat mailtjes naar de helpdesk niet door komen. Omdat een domeinregistrant (Zorin) op het strafbankje van het SIDN terrecht is gekomen, is het voor ons tijdelijk niet mogelijk om het DNS record te wijzigen. We moeten dus even op twee servers blijven zitten.
Er is overigens een nieuwe server bestelt door onze webhost. Daarnaast komt er ook nog eens een nieuwe DNS server. De problemen kunnen dus nog even aanhouden, maar daarna hebben we de beste hard- en software tot onze beschikking.

UPDATE 2 Op dit moment wordt het domein verhuist. Het probleem is nu dat iedere internet acces provider voor zich even de DNS update mee moet draaien en iedere provider doet dat op een ander moment. Het kan dus zijn dat WSM bij de ene gebruiker al wel werkt, maar bij een andere gebruiker niet. Erg lastig, maar het zal binnen 48 uur opgelost zijn.

10 - 08 | Geen telefonisch betaalverkeer
Vandaag is het telefonische micropayment systeem van de site gehaald. Hierdoor is het niet langer mogelijk om per telefoon te betalen voor bijvoorbeeld een creditpakket of tekstadvertentie. Het is wel mogelijk om via het onlangs geintroduceerde iDeal credits te kopen, adverteren is voorlopig alleen mogelijk door contact met ons op te nemen.

In de nabije toekomst zal de betaaloptie wel terugkeren, maar in iets andere vorm.
Wie nu credits wil kopen en betalen per telefoon, kan contact opnemen met de WSM helpdesk via dit contactformulier.

05 - 07 | Vakantie
De vakantie is aangebroken en dat wil zeggen dat ook wij er even tussenuit gaan. Om precies te zijn van 7 tot en met 14 juli.
In deze periode zijn er geen helpdeskmedewerkers van WSM aanwezig om problemen of vragen op te lossen, maar als je ze via dit contactformulier naar ons stuurt, worden ze 17 juli behandelt.
Natuurlijk wensen wij eenieder een prettige vakantie toe!

06 - 06| WK smilies
Hoewel het vandaag de dag des duivels is (06-06-06), is de wereld toch niet vergaan en heb ik de WK smilies ingesteld. Dat betekent dat je vanaf vrijdag aanstaande tot en met 9 juli oranje smilies zult zien, wanneer je bij instellingen de Getijdensmilies-optie aan hebt staan.

Wie niet zo optimistisch is en denkt dat Oranje er al eerder uitvliegt, of wie helemaal niet mee wil doen aan de oranjekoorts, kan inloggen op het AdminCenter er daar bij Instellingen (van BerichtenBox en Gastenboek) de Getijdensmilie-optie uitvinken. Vervolgens kun je zelf het gewenste kleurtje voor je smilies kiezen.
Mocht dat niet werken, dan is de oranjekoorts ook tot onze server doorgebroken... Neem dan even contact op via het contactformulier.

Mochten onze elf de finale niet halen, dan zal ik de smilies wel eerder uit zetten, maar gezien de prestaties van jong Oranje vind ik dat de grote elf moeten laten zien wat ze waard zijn. Finale Nederland - Brazili?

17 - 05| DDOS aanval op WSM server
Vandaag is de webserver waarop WSM webtools draait aangevallen door een DDOS aanval. Hierdoor was WSM enige tijd slecht bereikbaar.

Probleem zat 'm in een slecht geprogrammeerd script van een andere website op dezelfde server. Hiervan hebben spammers gebruik weten te maken. Helaas was het verwijderen van het script niet voldoende, omdat het adres van de webserver achterhaald was. Hierdoor kwamen heel erg veel requests binnen op de webserver, wat 'm traag maakte.

Helaas zijn dit zaken die zelfs de besten kunnen overkomen, maar wij niet zelf kunnen verhelpen. De webhoster heeft alles nu opgelost. Onze excusses voor het ongemak.

N.B. Mailtjes die zijn verstuurd tussen ongeveer 12.30 en 18.30 zijn waarschijnlijk niet verstuurd / aangekomen wegens de aanval.

05 - 05| Credits kopen via iDeal
Het kopen vanaf credits gaat vanaf vandaag anders dan voorheen. Voortaan probeert de server van WSM je te localiseren en vervolgens naar de juiste pagina te sturen.
Daarnaast is er voor Nederlanders een nieuwe betaalmethode en creditpakket bijgekomen: het iDealpakket. Dit pakket kost € 5.00 en wordt niet betaalt per telefoon, maar via het nieuwe betaalsysteem iDeal. Wanneer het bedrag is overgemaakt krijg je direct 45 credits bijgeschreven op je account. Wanneer dit pakket aanslaat zullen we meerdere iDealpakketten gaan introduceren.
Overigens worden nog niet alle iDeal aangesloten banken ondersteund. Op dit moment ondersteunen we (via onze PSP -Payment Service Provider) de Rabobank, ABN Amro en Postbank.

Indien je door deze verandering problemen krijgt of vragen hebt over het nieuwe iDealpakket kun je contact opnemen met WSM webtools via dit het contactformulier.

01 - 03| Carnavalskater: 3 halen, 2 betalen!
Carnaval is afgelopen en WSM heeft een behoorlijke kater opgelopen: wie in de maand maart 2 creditpacks koopt, krijgt er eentje gratis!
In het kort komt het hier op neer: je logt in op wsmtools.com en koopt een creditpack. Door te bellen naar een 0900-nummer krijg je een pincode. Deze pincode voer je in op de site, waardoor de credits worden toegevoegd aan jouw account. Maar schrijf deze pincode ook op! Wie namelijk twee van deze pincodes heeft en opstuurt naar WSM via het actieformulier krijgt een creditpack gratis.
Meer informatie over credits kan gevonden worden in onze FAQ.
Meer over de actie kan gevonden worden op de actiepagina: wsmtools.com/carnavalskater.

Je kunt 4 pincodes invullen in het actieformulier. Echter kun je al met 2 pincodes een gratis creditpack krijgen. Wie meer voordeel wil behalen kan met een formulier 4 pincodes invullen en krijgt dan ook 2 creditpacks.

01 - 03| Account blokkades
Afgelopen maandag hebben wij onze tweede nieuwsbrief succesvol verzonden. Helaas bleken niet alle e-mailadressen nog te bestaan, waardoor wij deze accounts hebben moeten blokkeren (artikel 8.1a en 8.1b van de Algemene Voorwaarden).
Als je wilt weten of jouw account ook geblokkeerd is, kun je twee dingen doen:

Indien jij van mening bent dat jouw account onterecht is geblokkeerd, neem dan contact op met WSM via het contactformulier. Je zult dan worden verzocht om via het geregistreerde e-mailadres een e-mail te sturen naar onze helpdesk of een ander, geldig e-mailadres toe te sturen.

24 - 02| Nieuwe dienst: cPoll
Vandaag zal voor velen van jullie de carnavalsvakantie begonnen zijn. Het perfecte moment om de eerst volgende dagen eens flink uit je dak te gaan en vervolgens weer eens wat aan je website te prullen! En daar is alle reden toe, want WSM heeft een nieuwe dienst: cPoll.
Vanaf nu kun je meer interactie op je website bereiken door je bezoekers een vraag voor te leggen. Zodra die vraag beantwoord is, kun je ze ook nog vragen waarom ze op dat antwoord gestemd hebben. Bovendien is het mogelijk om de vragen af te stemmen op het antwoord waarop de bezoeker gestemd heeft. Klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet. Log in, activeer de cPoll, plaats de HTML-code op je website en start met vragen stellen! Tip: vraag eens hoe zij carnaval gevierd hebben!

03 - 01| Technisch onderhoud
Allereerst willen wij alle Gebruikers van WSM webtools een fantastisch 2006 toewensen! Ook dit jaar hopen wij alle Gebruikers te kunnen voorzien van kwalitatieve webtools en natuurlijk hopen wij weer vele nieuwe Gebruikers te ontmoeten!
En WSM begint 2006 met redelijk goed nieuws: gisteren hebben wij van onze webhost te horen gekregen dat WSM wordt overgeplaatst op een nieuwe server. Door de overhuizing zal géén downtime van de webtools of website ontstaan! Wel kunnen wijzigingen van instellingen en nieuwe berichten die tussen woensdag 4 januari 12:00 uur en donderdag 5 januari 12:00 uur verloren gaan, vanwege de DNS update. Dit is iets wat je internetprovider moet doen en duurt maximaal 24 uur.
Mocht je vragen hebben over deze verhuizing, neem dan gerust contact op via dit contactformulier.

05 - 12 | Getijdensmilies 2005 / 2006
Sinterklaas zal vanavond na de logistieke operatie genaamd 'pakjesavond' Nederland weer gaan verlaten voor een jaartje vakantie in Spanje. Zoals in het vorige bericht werdt medegedeeld zullen de Sinterklaassmilies automatisch verdwijnen. Niets nieuws voor zover.
Echter zullen de Kerstsmilies niet op 24 december verschijnen op je BerichtenBox en Gastenboek, maar al vanaf 17 december. Ook zullen ze niet op 26 december verdwijnen, maar pas op 31 december.
Voor 2006 hebben we de volgende line-up voor de optie Getijdensmilies:

Let wel: in 2006 wordt het WK voetbal in Duitsland gehouden en zoals je weet heeft het Nederlands elftal zich gequalificeerd. Gedurende die periode zullen we ook speciale smilies gebruiken, die automatisch worden uitgeschakelt als ons elftal eruit ligt.
Daarnaast het is natuurlijk altijd mogelijk om de optie Getijdensmililes tussentijds uit te schakelen.
Vragen of opmerkingen na aanleiding van dit nieuwsbericht? Neem dan contact met ons op.

21 - 11 | Sintsmilies actief
Afgelopen weekend was de intocht van Sinterklaas en de komende periode barst het feest van Sinterklaas los in Nederland. Dat is ons natuurlijk niet ontgaan. Daarom heeft iedereen die een WSM BerichtenBox of WSM Gastenboek heeft en de optie Getijdensmilies aan heeft gevinkt vanaf vandaag automatisch Sinterklaassmilies! Vanaf 6 december zijn de gewone smilies weer actief.
Mocht je nu geen zin hebben in Sinterklaassmilies, log dan in en vink de optie Getijdensmilies uit. Als je tijdens de Kerst (24 december tot en met 26 december) wel leuke Kerstsmilies wilt hebben, kun je deze optie tussen 6 en 24 december weer aanvinken.
Heb je vragen of problemen met het instellen van Getijdensmilies neem dan contact op met dit contactformulier .

15 - 08 | Terug van vakantie...
We zijn weer terug van vakantie en dat betekent dat mensen die van ons een auto-reply bericht hebben ontvangen vandaag een reactie kunnen verwachten. Heb je ons wel gemaild, maar nog geen reactie ontvangen? Stuur dan opnieuw een mailtje via dit contactformulier.

Er is overigens meer goed nieuws voor Gebruikers van het WSM Mailformulier: de fouten zouden nu zo'n twee weken weg moeten zijn. We hebben namelijk twee weken terug een nieuwe javascriptgenerator on line gezet, die wat meer hufter-proof is dan de oude. Dat is expres niet direct openbaar gemaakt. Mocht het nieuwe script namelijk niet zo hufter-proof zijn als wij dachten, dan konden we niets direct doen omdat we op vakantie waren.
Daarnaast hebben we nog een klein cadeautje toegevoegd: het nummer veld werkt nu ook voor Firefox-browsers!

De handleiding is nog steeds niet aangepast, omdat de manier die in de handleiding beschreven wordt nog altijd het best is. De FAQ-vragen worden binnenkort wel verwijderd / gewijzigd.

Mocht je onverhoopt toch nog een fout hebben gevonden in het WSM Mailformulier of een andere WSM webtool, dan is hier het contactformulier!

26 - 07 | Mailformulierbug
Al tijden zijn er probleempjes met de WSM Mailformulier dienst. Gebruikers die in plaats van trefwoorden zinnen of speciale tekens gebruiken, zullen incomplete formulieren kunnen ontvangen en soms komt het zelfs voor dat het WSM Mailformulier helemaal niet te zien is.

Vandaag is er geprobeerd deze fout op te lossen, maar het probleem is groter en omvangrijker dan gedacht. Doordat we nu pas echt weten wat de fouten veroorzaakt, kunnen we nu pas echt gaan werken aan oplossingen, die vervolgens getest moeten gaan worden en dan pas on line komen. Naar verwachting zullen we pas na onze vakantie oplossingen gaan toepassen en testen.

Wil je niet hierop gaan zitten wachten, kijk dan eens in de FAQ. Hier zijn vandaag 3 topics vernieuwd waardoor je het probleem zelf kunt oplossen.
Waarom is mijn mailformulier niet zichtbaar?
Waarom werkt de contole op mijn formulier niet?
Veel voorkomende problemen bij WSM Mailform (met alternatieven)

15 - 07 | Bugfix Gastenboek & mededelingen
Vandaag stuurde de server ons een mailtje door een mailprobleem met het WSM Gastenboek. De 'mail nieuwe berichten' optie werkte niet juist. Gebruikers die deze optie aan hebben staan zullen dus geen mailtje hebben ontvangen wanneer er een berichtje in het gastenboek is geplaatst.
De bug is direct gefixt, dus mocht er nu nog iemand een bericht achter laten dan krijg je nu wel een mailtje.
Daarnaast hebben er vandaag nog wat bugfixes plaats gevonden in het AdminCenter en hebben we nog wat (tijdelijke) afbeeldingen on line gezet, om het AdminCenter wat gebruiksvriendelijker te maken.

Binnenkort komt er nog een bugfix voor het WSM Mailformulier, met betrekking tot deze bug. We denken een oplossing te hebben die we binnenkort off line gaan toepassen en uittesten.

Dan nog een mededeling voor bezoekers die graag onze diensten testen: speel zoveel je wilt, maar ga geen internetadressen plaatsen in berichten. Vandaag zijn deze reclameberichten eenvoudig verwijdert, maar de volgende keer zullen we deze mensen bannen en dan niet alleen van onze demo's, maar van alle WSM diensten. Mensen die graag meer bezoekers willen, moeten onze adverteerdienst ook maar eens gaan testen.

Wie nog een vragen heeft n.a.v. dit bericht of nog een bug gevonden heeft, neem dan contact op via dit formulier.

12 - 07 | Vakantie
De vakantie is aangebroken en dat wil zeggen dat ook wij er even tussenuit gaan. Om precies te zijn van 4 tot 15 augustus. In deze periode zijn geen medewerkers van WSM aanwezig om problemen of vragen op te lossen. Deze worden dan na 15 augustus behandelt.
Na deze vakantie zullen we weer fris en fruitig aan het werk gaan aan nieuwe WSM webdiensten!
Natuurlijk wensen wij eenieder een prettige vakantie toe!

Bijna vergeten: buiten onze vakantie kun je via dit contactformulier contact met ons opnemen!

04 - 06 | Smiliebugfix en nieuwe smilies!
Vandaag kwamen wij er achter dat een bepaalde smilie problemen veroorzaakte voor andere smilies bij onze Berichtenbox. Deze fout is nu bijgewerkt en de smilies zouden nu correct weergegeven moeten worden. Is dat bij jou niet het geval, vernieuw dan je pagina. Werkt het dan nog steeds niet, neem dan contact met ons op via dit formulier.

Daarnaast is er een nieuwe smilieset toegevoegd: oranje. Deze is vanaf nu direct te kiezen in het WSM AdminCenter.
Deze smilieset zal overigens ook gebruikt worden als 'getijden smilie' op Koninginnedag en op speciale nationale aangelegenheden (bijvoorbeeld tijdens een voetbal EK of WK en ons nationale elftal nog meespeelt).

01 - 05 | WSM vernieuwd!
Vandaag is heel WSM vernieuwd: nieuw domein, nieuwe site, verbeterde diensten. Dat brengt voor oud WSM gebruikers (wsm.missionweb.nl leden) wat minder prettige bijkomstigheden met zich mee. Daarom hebben wij een F.A.Q. voor hen opgesteld die hier te lezen is.
Mochten er na het lezen van deze F.A.Q. nog vragen zijn, neem dan contact met ons op via dit formulier.

WSM
Hier lees je al het WSM nieuws!

Advertentie

Advertentie
inloggen
Home WSM Nieuws Diensten Registreren Inloggen Helpdesk Links Adverteren
Gevalideerde CSS Powered by PHP Powered by MySQL WSM webdiensten - © 2003 - 2019
helpdesk voorwaarden privacy copyright
Get Firefox! MissionWeb development